Gå til hovedindhold

Sundhedsfaglig og metodestærk studentermedhjælper

Kort fortalt

Scleroseforeningens Afdeling for Forskning og Udvikling søger en studentermedhjælper til opgaver relateret til forskning, dokumentation, sundhedspolitik og udvikling af medlemstilbud

Hvem er vi?
Scleroseforeningen er en patientforening med ca. 65 ansatte og med sekretariat i Valby. I Afdeling for Forskning og Udvikling arbejder vi for at forbedre forholdene for mennesker med Multipel Sclerose (MS) gennem indsamling og generering af viden, politisk arbejde og udvikling af tilbud til mennesker med sclerose og deres pårørende.

Dine arbejdsopgaver
Du vil blive ansat i Scleroseforeningens Afdeling for Forskning og Udvikling. Dine arbejdsopgaver vil spænde bredt og kan fx inkludere litteratursøgninger, udførelse af interviews og spørgeskemaundersøgelser, diverse opgaver ifm. forskningsprojekter, formidling af sundhedsfaglig viden og udarbejdelse af tekster til hjemmeside, samt diverse opgaver af mere praktisk karakter.

Hvem er du?
Du er studerende på en sundhedsfaglig uddannelse, f.eks. Folkesundhedsvidenskab, den Sundhedsfaglige Kandidatuddannelse eller en anden relevant uddannelse, hvor du har særlig interesse for sundhedsområdet samt har kvalitative såvel som kvantitative kompetencer med fra din uddannelse. Vi forestiller os at du er i den sidste del af din bacheloruddannelse eller i starten af kandidaten. Du er god til at arbejde selvstændigt og til at håndtere mange forskellige arbejdsopgaver.

Som studentermedhjælper i Forskning og Udvikling bliver du en del af en velfungerende arbejdsplads med højt til loftet og gode kollegaer.

Ansættelsesforhold
Arbejdstid er 15 timer/uge, som kan tilrettelægges fleksibelt. Opstart ca. 1. september 2019

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er mandag d. 1. juli 2019 kl. 12:00. Ansøgningen sendes til job@scleroseforeningen.dk mrk. ´Studentermedhjælper Forskning og Udvikling´.

Samtaler afholdes i uge 27/28

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte specialkonsulent Marie Lynning mly@scleroseforeningen.dk eller afdelingschef Lasse Skovgaard lsk@scleroseforeningen.dk