Gå til hovedindhold

Studentermedhjælper til sundheds- og socialpolitik

Kort fortalt

Scleroseforeningen har ambitiøse mål for at forbedre behandlingen af sclerosepatienter og for at sikre bedre vilkår for de mennesker, der er berørt af sclerose.

Derfor søger vi en politisk studentermedhjælper, som kan arbejde tværgående i scleroseforeningens sekretariat, og som kan være med til at kvalificere foreningens politiske arbejde, navnlig indenfor social- og sundhedspolitik, og som kan løse sekretariatsopgaver.

Som politisk studentermedhjælper vil dine primære arbejdsopgaver være:

  • Udarbejde politiske analyser og oplæg til dialog med nøgleinteressenter
  • Følge den politiske udvikling med relevans for scleroseområdet
  • Varetage sekretariatsopgaver for foreningens politiske udvalg
  • Besvare spørgsmål fra medlemmer om lovgivning på sundhedsområdet
  • Bistå foreningens ledelse med faglig mødeforberedelse og sekretariatsopgaver
  • Servicere foreningens politisk frivillige

Hvad forventer vi:

Du er i gang med en relevant samfunds- eller sundhedsfaglig videregående uddannelse, og du har interesse for politiske processer nationalt, regionalt og kommunalt på social- og sundhedsområdet.

Du har stærke analytiske evner, og du er i stand til at formulere dig klart både i skrift og tale, selv når emnet er kompliceret.

Du kan arbejde selvstændigt og tilrettelægge din arbejdstid efter behov.

Vi tilbyder dig:

Du bliver del af en af landet største patientforeninger. Du bliver kollega til ca. 65 superdygtige medarbejdere på en respekteret og resultatorienteret arbejdsplads, med tårnhøje ambitioner. Vi har en kultur præget af tæt samarbejde i et godt arbejdsmiljø og en god dialog med foreningens engagerede frivillige. Du vil referere til foreningens forsknings- og udviklingschef.

Løn og ansættelsesforhold efter aftale.

Arbejdstid: 15-20 timer

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved at kontakte forsknings- og udviklingschef Lasse Skovgaard på tlf 36 46 36 46. Ansøgningen sendes til job@scleroseforeningen.dk mrk. Politisk studentermedhjælper senest d. 10. januar 2019.

Scleroseforeningen er en privat sygdomsbekæmpende organisation, der næsten udelukkende arbejder for indsamlede midler. Aktiviteterne om-fatter forskning, patienthjælp og information samt drift af to scleroseho-spitaler og en handicapvenlig ferieby. Scleroseforeningen har 46 lokalaf-delinger, cirka 1150 frivillige og over 55.000 medlemmer og bidragydere.