Støt os i kampen
for et bedre liv

I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
Støt os

Om netværket

Socialt samvær med og muligheden for at tale med andre mennesker, som er forstående og indlevende i ens situation, er en vigtig forudsætning for et tilfredsstillende liv.

Når man lever med en kronisk og uforudsigelig sygdom som sclerose, er det ofte afgørende, at nogen af dem, man taler med, selv kender til de mange forskellige konsekvenser, sygdommen får for dig med sclerose eller dig som pårørende.
 
Men det ikke altid er let at finde og komme i kontakt med de mennesker.
 
Vi ved, at der er et stort ønske, men også et forskelligartet behov blandt Scleroseforeningens medlemmer i forhold til socialt samvær og netværk.  
 
Vi kan ikke sikre, at du lige præcis får kontakt med den eller dem, du forestiller dig, men vi synes, at det er vigtigt at skabe en mulighed.
 
Ønsker du at starte en pårørendegruppe, vil pårørendegruppen fra Herning, meget gerne hjælpe med opstart, f.eks. ved at en fra deres gruppe deltager de første par gange de mødes.
Herninggruppen vil helst ikke låse sig fast på nogen geografiske områder - så kontakt dem endelig, uanset hvor i landet du bor.
Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe eller skrive til Henrik på 20251615 eller henrik@herningsclerose.dk
 
 

 

Senest opdateret: d. 15 september 2015