Gå til hovedindhold

Bliv en del af Scleroseforeningens faste svarpanel

10. januar 2018
Kort fortalt

Vi søger nye medlemmer til vores faste svarpanel. Det eneste det kræver er, at du svarer på et mindre spørgeskema 5-10 gange om året

Spørgeskema

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vilkårene for mennesker med sclerose og deres pårørende.

For at kunne det skal vi vide noget om vores medlemmers oplevelser, holdninger og behov. Derfor har vi et fast svarpanel, som vi kan spørge om alt fra holdninger til medicinsk cannabis, over erfaringer med træning eller andre former for selvhjælp, til fx oplevelser med sagsbehandling i kommunen.

Lige nu mangler vi medlemmer i svarpanelet, så hvis du er medlem af Scleroseforeningen, selv har sclerose, og har lyst til at være med, vil vi blive rigtig glade for din tilmelding. Lige nu mangler vi især unge mennesker (under 40 år) i svarpanelet, men alle er velkomne.

Hvad indebærer det for mig?

Medlemskab indebærer, at du skal svare på et mindre spørgeskema 5-10 gange om året. Spørgeskemaerne sendes via mail og skal besvares elektronisk.

Det er vigtigt, at du besvarer spørgeskemaerne hver gang, også selv om du ikke synes at emnet er relevant i din situation. Dine svar bliver altid behandlet anonymt.

Du må gerne få hjælp fra en pårørende eller andre til at udfylde spørgeskemaerne.

Blandt dem, som er med i svarpanelet, trækkes hvert år lod om et weekendophold i Dronningens Ferieby.

Tilmelding

Hvis du har lyst til at være en del af svarpanelet, kan du tilmelde dig via dette link.

Når du tilmelder dig, skal du bruge dit medlemsnummer. Hvis du ikke kender dit medlemsnummer, kan du ringe til os på telefon 36 46 36 46 og få det oplyst.

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål om svarpanelet, kan du skrive til Marie Lynning på mly@scleroseforeningen.dk eller ringe på tlf. 24 99 05 73

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.