Støt os i kampen
for et bedre liv

I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
Støt os
Vinderne af "min drømmeferie" er fundet
d. 15 marts 2010

De to vindere af ferielegater på 10.000 kroner er udtrukket. Scleroseforeningen uddeler legaterne i samarbejde med Novasol.
Af Kira Madsen, journalist

”Jeg tror ikke, det er gået helt op for mig endnu, det sker jo altid kun for naboen. Men vi er ovenud lykkelige og glæder os så meget til at komme af sted,” siger den ene vinder, May-Britt Munk, 32.

May-Britt har planlagt en ferie til Tunesien sammen med sine forældre og to børn på 6 og 9 år.

”Det er en barndomsdrøm for mig. Det er jo en helt anderledes kultur, som jeg gerne vil vise mine børn. Vi skal ride på kameler og alt muligt, det skal bare nydes fuldt ud. Det bliver bare så godt, vi er helt oppe at ringe,” jubler May-Britt.

Den anden vinder, Tina, 42, er også glad for at have vundet legatet.

”Det er superfedt, og det betyder rigtig meget. Vi er meget glade,” fortæller Tina, som tager på bilferie i Frankrig med sine to børn på 11 og 13 år.

Scleroseforeningen uddeler legaterne i samarbejde med Novasol. For at vinde skal man være medlem af Scleroseforeningen og have diagnosen multipel sclerose.

De to vindere blev udtrukket blandt 44 ansøgninger.

Tilføj kommentar

Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.
Scleroseforeningen bruger et spam-filter på vores kommentarfelt for at sikre os imod misbrug. Du kan læse mere om filteret her: Mollom privacy policy