Støt os i kampen
for et bedre liv

I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
Støt os
Vil du gerne kvitte smøgerne?
d. 22 marts 2011

Du kender sikkert de gode råd om at droppe cigaretterne til bevidstløshed, men det kan være svært at stoppe. Vi vil gerne sætte fokus på rygestop, og derfor søger vi testpersoner til rygestopskursus.

MagaSinet vil gerne bringe en artikel om at blive fri for de usunde røgpinde – også kendt som cigaretterne. Derfor søger vi testpersoner, som har lyst til at melde sig til et kommunalt rygestopskursus, hvor man får kyndig hjælp og vejledning.

Hvordan er det?
Mens du er på kursus, skal du skrive dagbog og reflektere over forløbet. Når rygestopskurset er til ende, skal du fortælle en journalist om dine oplevelser, så vi kan bringe en artikel om dit rygestop i MagaSinet.

Send en e-mail til mlb@scleroseforeningen.dk hvor du fortæller, hvor gammel du er, hvor længe du har røget, hvor du bor, og hvad dit telefonnummer er, så kontakter vi dig, hvis det er dig, vi gerne vil følge.

Vi håber at høre fra dig.

Tilføj kommentar

Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.
Scleroseforeningen bruger et spam-filter på vores kommentarfelt for at sikre os imod misbrug. Du kan læse mere om filteret her: Mollom privacy policy