Støt os i kampen
for et bedre liv

I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
Støt os
Video: Foredrag om mindfulness
d. 18 november 2014

Det sidste af efterårets regionale medlemsmøder med emnet ”Mindfulness – mental fitness” er nu afholdt. Gik du glip af foredraget eller har lyst til at genopleve det, så får du chancen nu

Det blev en række velbesøgte møder med interesserede tilhørere over hele landet. Nogle af tilhørerne har masser af erfaring med mindfulness fra hverdagen, mens andre mødte mindfulness for allerførste gang. 

I videoen ovenfor finder du foredraget i sin fulde længde samt de PowerPoints, som foredragsholder Pernille Mørup tog udgangspunkt i.

Du kan også gratis downloade den meditations-cd, som blev udleveret på møderne. Cd’en er specielt indtalt til Scleroseforeningen af Charlotte Mandrup fra Mandrup og co.

Hvis du ønsker det fulde udbytte, kan du købe den lille ’pixi-bog’ på 30 sider inklusiv cd’en (35 kroner + ekspedition) i webshoppen

Bogen indeholder centrale uddrag fra Charlotte Mandrups bog ”Mindfulness i hverdagen”, og den giver en kort og praktisk indføring i de principper, teknikker og øvelser, som mindfulness bygger på.

Mange oplever, at mindfulness styrker koncentrationen og giver bedre adgang til følelserne – uden at lade sig styre af dem.

 

Tilføj kommentar

Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.
Scleroseforeningen bruger et spam-filter på vores kommentarfelt for at sikre os imod misbrug. Du kan læse mere om filteret her: Mollom privacy policy