Gå til hovedindhold

At være herre i eget hus

9. september 2013
Kort fortalt
Da Kim for to år siden fik konstateret sclerose, mistede han troen på, at han i fremtiden kunne være én lige så aktiv sportsudøver som hidtil på grund af hans nystillet diagnose. Kampånden kom dog hurtigt igen, og i dag har Kim opstartet projektet Team Rose.

Da jeg fik konstateret sclerose, var jeg sikker på, at min krop fra den dag af ville visne, og inden jeg fik set mig om, ville jeg havne i en kørestol," siger Kim Møller. 

Men i dag ser Kim helt anderledes på livet med sclerose: Kim har lagt kosten om og dyrker samme mængde mortion og styrketræning, som før han fik konstateret sclerose.

Det er især styrketræningen, hvor Kim har fundet ud af, at han stadigvæk kan træne hårdt, løbe, løfte, svede og smile som før. Derfor har Kim startet projektet Team Rose, som er et tilbud til andre unge med sclerose, der har brug for at komme ud blandt almindelige mennesker og få opbygget deres fysiske og psykiske styrke, så deres hverdag kan blive bedre, og de selv med Kims ord kan få en oplevelse af at være "herre i eget hus".

Projekt Team Rose

Team Rose er et fitness & motivationshold for unge med sclerose. Ved hjælp af styrketræning og coaching vil Team Rose medvirke til at skabe en bedre hverdag for unge med sclerose. 

Som medlem af Team Rose træner du sammen med et team af andre unge med sclerose minimum én gang ugentligt. Derudover tilbyder Team Rose professionel hjælp til styrketræning og gratis deltagelse i arrangementer med forskellige indslag med professionelle coaches. Team Rose har især fokus på, at du som medlem bliver en del af et indbyrdes styrkende og motiverende fællesskab, hvor alle har sclerose. 

Du kan læse mere om projektet Team Rose her.

Fotograf: Lasse Lagoni

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.