Gå til hovedindhold

Stor tilslutning til foredrag om stamceller, men der er stadig plads til flere

15. januar 2013
Kort fortalt
Onsdag den 6. februar kl. 18.15 fortæller formanden for Scleroseforeningens forskningsudvalg Finn Sellebjerg om stamceller og sclerose. 125 har meldt sig, og du kan stadig nå at komme med

Onsdag d. 6 februar kan du blive klogere på stamceller og sclerose i Ringsted Kongrescenter. Og det er der mange, der gerne vil, fortæller arrangøren Jan Andersen, formand for Scleroseforeningens lokalafdeling Lejre og Ringsted.

”Udover Region Sjælland får vi  tilmeldinger fra Sønderjylland, Århus, Fyn og Nordsjælland. Behovet for et sådan arrangement er tilsyneladende stort – heldigvis har vi fra starten slået det stort op, så der stadig er ca. 75 ledige pladser ud af 200.

Vi skal nok ikke forvente, at Finn Sellebjerg vil præsentere os for løsningen på al sclerosebehandling, men forhåbentlig præciserer han nogle ting vedrørende stamceller og sclerosebehandling,” siger han.

Tilmeldingsfrist 29. januar

Der skal nok blive trængsel i Ringsted Kongrescenter, men der er plads til alle, og tilmeldingsfristen er først den 29. januar.

Det koster 50 kroner. 

Aktuel stamcelleforskning

Stamceller i relation til sclerose er for alvor kommet på dagsordenen efter at der er indledt et større forskningsprojekt på Rigshospitalet.

Forskningsprojektet med såkaldte mesenkymale stamceller på Rigshospitalet strækker sig over tre år, og det finansieres fuldt ud af Scleroseforeningen, som har bevilget godt 3 mio. kroner til projektet.

Foredraget finder sted i Ringsted Kongerscenter, Nørretorv, 4100 Ringsted. Tilmelding senest 29/1 kl. 16.00 på mail jan.cosmus@andersen.mail.dk eller tlf. 43691409

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.