Gå til hovedindhold

ScleroseTour 10 samler foreningen

16. september 2010
Kort fortalt
På en dag hvor vejret for første gang ikke var 100 procent med ScleroseTouren, var de ansatte og frivillige til gengæld helt i hopla.
Thumbnail

ScleroseTour 10 er en fantastisk idé! Det har tourteamet og idemændene bag touren sjovt nok været enige om hele tiden.

Men på dagene ude i landet er det blevet klart, at også andre dele af foreningen synes, at ideen er god.
”Ih, hvor er det fedt at tale med folk på gaden på denne her måde! Det vil jeg gerne være med til en anden gang,” strålede en socialrådgiver.

”Det er simpelthen så dejligt, at foreningen er begyndt at inddrage informatørerne i gadeevents på denne her måde. Det er bare skønt at være med til,” sagde en informatør.

Hele touren rundt har flere frivillig også været mere end interesserede i at deltage aktivt i uddeling af både pjecer og skridttællere.
Og det er faktisk også en vigtig sidegevinst, mente Ulla Jarnvig fra teamet bag turen.

”Vi går utroligt meget op i, hvem vi kommer i kontakt med uden for foreningen på touren – både politikere og folk på gaden. Men det er jo også dejligt at opdage, at touren også samler foreningen og skaber en samling mellem frivillige og ansatte og mellem socialrådgivere og marketing/information.”

På tourens to sidste dage er Tina Kornbek Meyer stødt til teamet. Hun skal forevige ScleroseTour 10 på video. På den måde kan også de af foreningens ansatte og frivillige, der ikke har haft mulighed for at møde touren på gaden eller til debatmøderne, senere opleve, hvordan touren gik.

 

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.