Gå til hovedindhold

Scleroseprisen til Kurt Simonsen

16. november 2010
Kort fortalt
Kurt Simonsen, formand for Scleroseforeningens lokalafdeling i Fåborg-Midtfyn og Nyborg, blev søndag hædret med Scleroseprisen, der gives for en ganske særlig indsats i foreningen.
Thumbnail

Af Erik Jensen, journalist

Kurt Simonsen blev hædret i forbindelse med Scleroseforeningens delegeretmøde i Dronningens Ferieby og fik prisen for mange års stor indsats i organisationsarbejdet. Han et netop trådt ud af netværksudvalget, men fortsætter sit arbejde i lokalafdelingen.

Det var Scleroseforeningens formand Christian Bardenfleth, som overrakte prisen, og han begrundede hæderen til Kurt Simonsen blandt andet med disse ord:

”Du får den for et utrætteligt arbejde ikke mindst i netværksudvalget – som jo det meste af tiden har heddet foreningsudvalget. Jeg er helt sikker på, at alle de mange medlemmer og pårørende, du har mødt gennem årene bakker op om at hædre dig med Scleroseprisen. Du er et positivt menneske, og du arbejder altid konstruktivt og fremadrettet. Du er skarp og god til at skære igennem, men det er altid sagen det drejer sig om. Du går efter bolden. Hver gang.”

Scleroseprisen gives i form af en skulptur af kunstneren Lise Honoré.

Efter overrækkelsen af prisen sagde en glad Kurt Simonsen:
"Det rører mig meget at få prisen. Det er næsten ikke til at fatte. Det frivillige arbejde i foreningen har altid været en fornøjelse, og jeg vil aldrig glemme det. Mit nej til at fortsætte i netværksudvalget er mit sværeste nej nogensinde."

TV2 Fyn har efter hans modtagelse af Scleroseprisen besøgt Kurt Simonsen.


 

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.