Støt os i kampen
for et bedre liv

I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
Støt os
Sclerosecamp på Club La Santa
d. 28 september 2015

Kom med på en inspirations- og trænings uge på Club La Santa på Lanzarote for mennesker med sclerose.

I december starter en otte dages boot camp på Club La Santa på Lanzarote for mennesker med sclerose. Arrangøren bag er Anita Gjellan, som selv har sclerose.

”Jeg har i mange år haft lyst til at rejse til Club La Santa, men har ikke rigtig turdet, da jeg har tænkt, at det er nok for krævende, når man har sclerose og ikke har så meget energi og tunge ben,” siger Anita Gjellan.

Hun har fundet sammen med Hanne Bousager, som har arrangeret flere events på Lanzarote. Hanne har blandt andet arrangeret ture for kræftramte og ved, hvordan det er at tage af sted med helbredsmæssige udfordringer i bagagen.  

Fysioterapeut Jacob Hansen og personlig træner Ida Krak er også kommet med på holdet. Sammen har de udarbejdet et program for ugen. Opholdet byder på træning, foredrag, wellness og socialt samvær.

Fysiske krav

For at være med skal man kunne gå minimum 500 meter flere gange i løbet af dagen og være selvhjulpen (hjælpemidler og gangbesvær er ingen hindring). Man behøver ikke være veltrænet i forvejen for at komme med. Man må gerne tage familie eller en ven med, som kun betaler fore rejse og ophold.  

”Jeg håber, at vi kan gøre det til en årlig begivenhed, hvor træningen kan blive et fællesskab, hvor man støtter hinanden i at være fysik aktiv på trods af de begrænsninger, sclerosen giver. Min egen erfaring er, at træning er det vigtigste for at opretholde styrke, bevægelighed, smidighed og energi,” siger Anita Gjellan.    

Tilmeld dig campen her

Læs mere om programmet og teamet i den vedhæftede Pdf herunder. Kontakt eventuelt Anita Gjellan på 26 84 90 28 for mere information.

Kommentarer

Merete Billesbølle (man, 28/09/2015 - 16:48)

Hvor ærgerligt at det først kommer ud nu. Jeg har lige i tirsdags bestilt rejse til Lanzarote i december måned - dog ikke hos La Santa Sport. Men min mand og jeg var der sidate år i julen og igen i april måned. Jeg kan varmt anbefale stedet og er meget misundelig på dem der tager afsted i år. Jeg håber at der vil blive arrangeret en tur igen næste år - så er jeg helt sikkert med :-D

Hanne (tir, 29/09/2015 - 16:57)

Hej Merete du må komme med næste år og ja der er skønt på La Santa og det kan give mange mennesker unikke oplevelser for krop og sjæl. Nyd Lanzaote sammen med din mand i år. Venligst Hanne

Tilføj kommentar

Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.
Scleroseforeningen bruger et spam-filter på vores kommentarfelt for at sikre os imod misbrug. Du kan læse mere om filteret her: Mollom privacy policy