Gå til hovedindhold

Sclerosecamp på Club La Santa

28. september 2015
Kort fortalt
Kom med på en inspirations- og trænings uge på Club La Santa på Lanzarote for mennesker med sclerose.
Thumbnail

I december starter en otte dages boot camp på Club La Santa på Lanzarote for mennesker med sclerose. Arrangøren bag er Anita Gjellan, som selv har sclerose.

”Jeg har i mange år haft lyst til at rejse til Club La Santa, men har ikke rigtig turdet, da jeg har tænkt, at det er nok for krævende, når man har sclerose og ikke har så meget energi og tunge ben,” siger Anita Gjellan.

Hun har fundet sammen med Hanne Bousager, som har arrangeret flere events på Lanzarote. Hanne har blandt andet arrangeret ture for kræftramte og ved, hvordan det er at tage af sted med helbredsmæssige udfordringer i bagagen.  

Fysioterapeut Jacob Hansen og personlig træner Ida Krak er også kommet med på holdet. Sammen har de udarbejdet et program for ugen. Opholdet byder på træning, foredrag, wellness og socialt samvær.

Fysiske krav

For at være med skal man kunne gå minimum 500 meter flere gange i løbet af dagen og være selvhjulpen (hjælpemidler og gangbesvær er ingen hindring). Man behøver ikke være veltrænet i forvejen for at komme med. Man må gerne tage familie eller en ven med, som kun betaler fore rejse og ophold.  

”Jeg håber, at vi kan gøre det til en årlig begivenhed, hvor træningen kan blive et fællesskab, hvor man støtter hinanden i at være fysik aktiv på trods af de begrænsninger, sclerosen giver. Min egen erfaring er, at træning er det vigtigste for at opretholde styrke, bevægelighed, smidighed og energi,” siger Anita Gjellan.    

Tilmeld dig campen her

Læs mere om programmet og teamet i den vedhæftede Pdf herunder. Kontakt eventuelt Anita Gjellan på 26 84 90 28 for mere information.

Attached files
Folder%20Sclerosecamp.pdf
Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.