Gå til hovedindhold

Save the date

25. januar 2017
Kort fortalt
Mandag d. 13. februar kl. 17 kan du live følge webinar arrangeret af Progressive MS Alliance.
Thumbnail

Den 13. februar kan du kl. 17 dansk tid (8:00 AM PST, 9:00 AM MST, 10:00 AM CST, 16:00 GMT) følge en live webcast med en af modtagerne af de store forskningsbevilliger fra Progressive MS Alliance Dr.  Francisco Quintana fra Harvard University/Brigham. Dr. Quintana forskningen i projektet, der skal identificere og evaluere medicin, der beskytter hjernen mod skader forårsaget af progressiv sclerose. 

Progressive MS Alliance støtter global, enestående forskningsnetværk, der samler verdens førende eksperter, der lægger grundstenene for de næste fire års arbejde frem mod nye behandlinger og kliniske forsøg. 

Du kan nu live fælge med i et webinar og blive klogere på Dr. Quintanas projekt. 

(Det foregår på engelsk)

For at se med, skal du tilmelde dig her: Register in advance

Læs mere om webinaret her (på engelsk)

Læs mere om Progressive MS Alliance's Collaborative awards her

 

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.