Støt os i kampen
for et bedre liv

I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
Støt os
ROSELIV BØD OP TIL DANS I ODENSE KONCERTHUS

RoseLiv velgørenhedskoncert til fordel for Scleroseforeningen blev et brag af en fest med smuk sang, festlig dans og hyggelig komik.

Med dans, sang og godt humør blev RoseLivs velgørenhedskoncert til fordel for Scleroseforeningen afholdt for 15. gang i træk i søndags. 
 
Koncerten blev spillet for over 800 publikummer i Odense Koncerthus, og både Susanne Elmark, Lene Siel, Amin Jensen og Stig Rossen var at finde på scenen i løbet af aftenen. 
 
RoseLivPrisen blev uddelt ved den store fest og gik i år til professor og overlæge Henrik B.W Larsson fra Glostrup Hospital for hans arbejde med MR-undersøgelser og sclerose.
 
Værkerne til Roselivs auktion kunne i søndags beundres på tæt hold, inden auktionen går i gang på Lauritz.com fredag den 11. marts og fortsætter til den 20. marts.
 
Hvis du gik glip af festen i søndags, kan du se Scleroseforeningens indslag fra aftenen nedenfor og samtidig høre, hvorfor aftenens kunstnere deltog i arrangementet.
 

Tilføj kommentar

Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.
Scleroseforeningen bruger et spam-filter på vores kommentarfelt for at sikre os imod misbrug. Du kan læse mere om filteret her: Mollom privacy policy