Gå til hovedindhold

Quinoasalat med majs & black-eyed bønner

24. juli 2015
Kort fortalt
En nem og lækker salat
Thumbnail

Tilberedningstid: 20 min.

4 personer

Det skal du bruge:

100 g quinoa

1 dåse Bonduelle majs (140g drænet vægt)

1 dåse Bonduelle Black-Eyed Bønner (265g drænet vægt)

½ dl olie

Saft fra 1 citron

1 spsk. frisk hakket koriander

Salt og peber

2 avocado, moden men fast

300 g tomater, gerne blandede

Frisk koriander

Sådan gør du:

Skyl quinoa grundigt i koldt vand, og kog dem i letsaltet vand som anvist. Hæld væsken fra majs og bønner, skyl i koldt vand. Pisk olie, citronsaft, koriander, salt og peber sammen. Halver avocadoerne, fjern stenene og skær kødet i mindre stykker. Vend straks forsig-tigt avocado stykkerne i marinaden. Skær tomaterne i mindre stykker og vend dem i dressingen sammen med majs, bønner og quinoa. Smag salaten til med salt og peber, og lad den trække lidt. Drys med ekstra koriander inden servéring.

 

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.