Gå til hovedindhold

Pestosalat med majs, kikærter og Røde Kidney bønner

10. juli 2015
Kort fortalt
En lækker salat. Måske kan den supplere et godt stykke kød fra grillen?
Thumbnail

Tilberedningstid: 20 min.

4 personer

Det skal du bruge:

1 dåse Bonduelle Kikærter  (265g drænet vægt)

1 dåse Bonduelle Røde kidney bønner (250g drænet vægt)

1 dåse Bonduelle Majs (140g drænet vægt)

1 agurk

400 g tomat, gerne cherry tomater

2 spsk. olivenolie

¼ dl hvid balsamico eller hvidvinseddike

2 spsk. grøn pesto

Salt og peber

Sådan gør du:

Hæld væsken fra kikærter, kidneybønner og majs og skyl i koldt vand. Skær agurk i små tern og tomater i mindre stykker. Vend kikærter, kidneybønner og majs i en marinade af olivenolie, balsamico og grøn pesto og smag til med salt og peber. Bland dernæst med agurk og tomat og drys med rucola. Servér med ristet pestobrød.

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.