Gå til hovedindhold

Patienter søges til patientpanel

14. februar 2012
Kort fortalt
Vil du være med i "Tværfagligt Videnscenter for Patientstøttes" patientpanel?
Thumbnail

Scleroseforeningen har fået mulighed for at indstille patienter til Tværfagligt Videnscenter for Patientstøtte gennem Danske Patienter.

Videnscentret er startet op i august 2011 og er beliggende på Rigshospitalet. Formålet er at indsamle, udvikle, implementere og formidle viden om psykisk, psykosocial, eksistentiel og religiøs patientstøtte. Og herudover driver centret også netværksaktiviteter - både for patienter, pårørende og sundhedsprofessionelle - samt egne forsknings- og udviklingsprojekter.

Patientpanelet

Formålet med at etablerer patientpanelet er dels, at patienterne skal føle sig hørt og set som hele mennesker med egne værdier og behov. Derudover vil diskussionerne kunne give Tværfagligt Videnscenter for Patientstøtte inspiration og pejling til fremtidige projekter og fokusområder.

Der efterspørges patienter der opfylder følgende kriterier:

- Nuværende eller tidligere patienter, der vil bidrage med deres egne oplevelser og erfaringer med de psykologiske, psykosociale, eksistentielle og religiøse aspekter af det at være patient.
- Patienter med forløb på Rigshospitalet eller alternativt fra Region H
- Patienter med interesse for at bidrage til centrets arbejde på patientstøtteområdet.

Første arrangement finder sted torsdag d. 8. marts kl. 10.00-12.00 på Rigshospitalet, auditorium 1, afsnit 2091, opgang 2, 9. etage.

 

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.