Gå til hovedindhold

Nyheder i webshoppen

17. februar 2016
Kort fortalt
Scleroseforeningens webshop nyeste produkter byder på en hjælpende hånd i hverdagen og på ny inspiration til smagsløgene.
Thumbnail

Nyhed I: En hjælpende hånd

Magni stokkeholderen gør det lettere at bruge stok eller krykke. 2 stærke magneter hjælper dig med at få hænderne fri. Manden bag Magni stokkeholderen er Carsten Wu Sørensen, som selv har sclerose. Han fortæller historien bag: 

 ”En dag er jeg på indkøb i et supermarked. Jeg skal betale og stiller stokken fra mig for at kunne bruge hænderne, hvorefter den vælter - som så mange gange før. Det er en af de dage, hvor jeg ikke kan bukke mig ned, så jeg må bede en anden kunde om at samle min stok op for mig. En irriterende situation. På vej hjem tænker jeg, at der burde findes noget, som kan afhjælpe situationen, og inden jeg når hoveddøren, er idéen til Magni begyndt at tage form i mit hoved.” Det blev starten på produktionen af Magni, som nu sælges flere steder, og som er til hjælp for mange.

Sådan bruger du stokkeholderen:

Sæt den ene magnet på stokken og den anden på dine bukser eller taske. Hæng nemt stokken fra dig på buksebenet, når du har brug for at have hænderne frie. Magni kan også sidde på alt magnetisk materiale, så du nemt kan hænge stokken fra dig på en rulletrappe, i bussen, hjemme i køkkenet, eller hvor du ellers kan få brug for det. Ved køb af Magni® støtter du forskning i sclerose.  VIGTIGT! Læs altid den medfølgende brugervejledning, INDEN du tager Magni® i brug. Magni® indeholder kraftige magneter. Mennesker med pacemaker må ikke benytte Magni® uden forudgående konsultation hos læge. Køb Magni på scleroseforeningen.dk/shop

Nyhed II: Bag kager med god samvittighed

Bag sunde kager uden sukker, mælk og gluten. Køb den nye bagebog af Tanja Aakerlund Thara og få lækre opskrifter på kager, boller og desserter.

 Tanja Aakerlund Thara håber, at hendes bagværk baseret på nødder og frugt kan blive lige så almindelige på et kagebord som de mere traditionelle kager med hvedemel. Ikke kun fordi, de er sundere ernæringsmæssigt, men ganske enkelt fordi de smager godt.    Udgangspunktet for kagerne, desserterne og bollerne i den nye bagebog, ’Sundere Kager uden sukker, mælk & gluten’, er, at de skal være billige, simple og lette at lave. Samt naturligvis smage fantastisk, selvom de er sundere end traditionelt bagværk. 

Afprøv nye ingredienser

Ud over 62 opskrifter på kager, desserter og boller har ’Sundere kager uden sukker mælk & gluten’ også nyttige oversigter over næringsstoffer, alternative melsorter uden gluten, sukker og sødestoffer samt en oversigt over de mest almindelige mineraler og vitaminers virkning i kroppen. Disse afsnit er skrevet af holistisk terapeut og coach Rikkeliva Holm. Køb BAG SUNDE KAGER UDEN SUKKER, MÆLK & GLUTEN på scleroseforeningen.dk/shop og få 140 siders lækker inspiration.
Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.