Støt os i kampen
for et bedre liv

I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
Støt os
Ny direktør er ansat
d. 10 juli 2015

Tirsdag den 1. september 2015 tiltræder Scleroseforeningens nye direktør Klaus Høm

Klaus Høm, der i dag er institutchef på IBOS - Institut for Blinde og Svagtsynede, tiltræder som Mette Bryde Linds afløser på direktørposten den 1. september 2015.

IBOS er et kompetence- og rehabiliteringcenter, der laver rehabiliteringsforløb for blinde og svagtsynede, samt specialrådgivning både til borgere og fagprofessionelle.

I sin egenskab af institutchef er Klaus Høm chef for 130 mennesker.

”Det er virkelig vigtigt for mig at få lov at arbejde med noget, der gør en forskel, hvor klichepræget det end kan lyde. Det er det, der driver mig, har jeg erfaret gennem mit arbejdsliv. Det er jeg meget taknemmelig over, at jeg kan fortsætte med,” fortæller han.

Klaus Høm er 47 år gammel, uddannet jurist og har en tillægsuddannelse som master i offentlig ledelse.

Han har tidligere arbejdet som både viceasylchef og sekretariatschef i Røde Kors, og det er arbejdet i en medlemsforening, han ser frem til at komme tilbage til.

”Det har en helt særlig nerve eller energi, at en organisation er baseret på frivillige. Det er så meget mere end bare et arbejde for de frivillige. Det glæder jeg mig til at komme tilbage til. Som min gamle Røde Kors-chef altid sagde: ’Det er derude livet leves!’ og det er jeg meget enig i.”

Privat har Klaus Høm ”tre børn i alle aldre fra 5 til 17”, som han selv siger. Han bor i Valby og er gift med Kirsten, som er journalist på Politiken.

”Jeg ville elske at kunne sige, at jeg gik til tango eller et eller andet eksotisk. Men da jeg skulle finde på noget at skrive, om hvad jeg lavede i min fritid, da jeg søgte jobbet som direktør i Scleroseforeningen, endte jeg med at skrive, at jeg bygger meget LEGO med min søn,” fortæller han.

Formand for Scleroseforeningen, Christian L. Bardenfleth ser frem til det kommende samarbejde med Klaus Høm. Han udtaler:

"Klaus har en meget stærk ledelsesprofil, som vi vil drage nytte af i vores fortsatte arbejde med at skabe de bedste rammer og muligheder for mennesker med sclerose. At han tilmed er en meget empatisk person med et meget stort engagement i forhold til mennesker, som på den ene eller anden måde har personlige udfordringer som følge af sygdom, har også været afgørende for vores valg af ham som ny direktør i vores forening.”

Kommentarer

Nils Freitag (Guest) (fre, 10/07/2015 - 13:21)

Kære Klaus,

Hjertelig tillykke med din nye stilling i en forening, som virkelig gør en forskel. Både på det meget snævre personlige plan og på det brede samfundsmæssige plan.

Du bliver direktør for en forening med meget spændende og aktive medlemmer. Så der vil blive "holdt øje" med dig også herude fra ... på den gode måde :-)

Som en af dem, der laver Radio MS ... en radio på internettet for, med og om sclerose og sclerosepatienter ... glæder jeg mig til at træffe dig, så vi kan lave en velkomst/portrætudsendelse. Du slipper ikke :-)

Velkommen
Nils Freitag

Geogina Drejer (fre, 10/07/2015 - 21:20)

Velkommen og tillykke. Håber inderligt at du kan medvirke til at gøre foreningen mere synlig i folks bevidsthed.

Klaus Høm (ons, 15/07/2015 - 09:46)

Kære Nils og Georgina

Tak for jeres opslag - dem blev jeg glad for. Jeg glæder mig kolossalt til at starte og til at møde alle I foreningen - og jeg stiller super gerne op I Radio MS. Jeg har allerede lyttet til den - og det er rigtigt godt lavet. Stor ros for det !

Alt godt
Klaus

conny Romeyke (tir, 09/08/2016 - 20:41)

hej Klaus
Jeg går og rydder op og stødte på min elevopgave fra Røde Kors i 2002 du skrev en meget sød og opmuntrede mail til mig
Det glæder mig at det er gået dig så godt
Mvh
Conny Romeyke ( nok den ældste elev i Dansk Røde Kors)

Klaus Høm (Gæstebruger) (tor, 11/08/2016 - 09:00)

Hej Conny
Tak for din hilsen! Sjovt at høre fra dig efter så mange år. Det var gode tider dengang i Røde Kors. Jeg håber, du har det godt, der hvor du er i dag... Alt godt, Klaus

Tilføj kommentar

Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.
Scleroseforeningen bruger et spam-filter på vores kommentarfelt for at sikre os imod misbrug. Du kan læse mere om filteret her: Mollom privacy policy