Støt os i kampen
for et bedre liv

I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
Støt os
Næste bjerg skal bestiges
d. 24 august 2015

Cykelnervens årlige tur i Alperne er afsluttet. Nu skal holdkaptajnerne finde nye ryttere, der kan indsamle midler til forskning i sclerose i 2016. Og netop fundraising er det sværeste bjerg at bestige, siger holdkaptajn fra Aalborg, Per Holst Rasmussen

Som holdkaptajn står man overfor en række udfordringer, når et nyt hold skal stille til start. De helt rigtige ryttere skal findes, og der skal laves fundraising- og træningsstrategier. Til gengæld er der også en forventning om mange gode timer sammen med andre engagerede cykelentusiaster.

Per Holst Rasmussen er en af Cykelnervens holdkaptajner, og han har været med på både første og andet år. Nu er han igen parat til at samle et stærkt hold, der kan indsamle midler til forskning i sclerose i 2016. Og hans ambitioner er høje.  

”Mit håb for 2016 er, at vi kan stille med et hold på tyve entusiastiske cykelryttere, som vil få en lige så god oplevelse, som 2015-holdet har haft,” siger Per, der første år stillede med tre mand – og i år med ti.

Det sværeste bjerg

Pers bedre halvdel har sclerose, og det var derfor naturligt for ham at være med i Cykelnerven. Men han har også et helt grundlæggende ønske om at være med til at gøre en forskel, der hvor han kan.

”Den største udfordring bliver at finde ryttere med et godt netværk, idet fundraising-delen er det sværeste bjerg at bestige. Når vi først kommer til cykeldelen, så starter alt det sjove og hyggelige med fælles træningsture og oplevelser,” siger Per.

Sidste år samlede Per og hans hold 230.000 kroner ind til forskning i sclerose. 

 

Kommentarer

Brian Wolter (man, 31/08/2015 - 14:53)

Jeg har haft sclerose siden 2009 og har for 1 1/2 år siden midstet føgelsen fra knæet og ned i begge ben, jeg går stille og roligt (løber ik) men jeg kan cykle c",)
Jeg bor i Liseleje i nord sj.
Hvis det er, så er jeg klar til næste år

Tilføj kommentar

Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.
Scleroseforeningen bruger et spam-filter på vores kommentarfelt for at sikre os imod misbrug. Du kan læse mere om filteret her: Mollom privacy policy