Støt os i kampen
for et bedre liv

I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
Støt os
Millioner til ferieby
d. 24 maj 2011

A. P. Møller Fonden har givet tilsagn om at støtte renovering af Dronningens Ferieby ved Grenaa

En omfattende renovering af Scleroseforeningens feriecenter ved Grenaa, Dronningens Ferieby, er kommet et stort skridt nærmere, efter at A.P. Møller Fonden har givet tilsagn om at støtte renoveringen med et stort millionbeløb.

Formanden for Scleroseforeningen Christian L. Bardenfleth fik tilsagnet om støtten umiddelbart før Dronningen ankom til feriebyen mandag. Så det var en ekstra glad formand, der kunne konstatere, at der nu var taget et meget vigtigt skridt frem mod at kunne iværksætte den omfattende renovering.

De 44 huse skal have nyt inventar, og de skal åbnes ud mod den flotte omgivende natur gennem etablering af flere vinduer og ovenlys.

Projektet er beregnet til at koste ca. 24 millioner kroner, og tre store fonde er ansøgt om støtte. Med tilsagnet fra A.P. Møller Fonden er der optimisme med hensyn til at få tilsagn også fra de øvrige fonde og dermed sikre det omfattende projekt.

Læs reportage fra Dronningens besøg i feriebyen

Se video fra besøget

Tilføj kommentar

Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.
Scleroseforeningen bruger et spam-filter på vores kommentarfelt for at sikre os imod misbrug. Du kan læse mere om filteret her: Mollom privacy policy