Støt os i kampen
for et bedre liv

I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
Støt os
Mette Bryde Lind stopper i Scleroseforeningen
d. 12 maj 2015

Scleroseforeningens direktør bliver ny direktør i Gigtforeningen

Scleroseforeningens direktør gennem de sidste snart seks år stopper på posten som direktør for at blive direktør i Gigtforeningen. Det sker senest med udgangen af august 2015.

Formand for Scleroseforeningen Christian L. Bardenfleth beklager direktørens afgang:
”Jeg har sat umådelig stor pris på mit samarbejde med Mette både fagligt og personligt, og Mette har i den grad været med til at udvikle og synliggøre vores forening og kæmpet for vores sag på den mest professionelle måde og tilmed med stort personligt engagement,” siger han og fortsætter:

”Mette er blevet tilbudt at blive direktør i Gigtforeningen, og den udfordring har Mette valgt at sige ja til. Jeg har naturligvis ønsket Mette et stort tillykke med den nye stilling og ønsket hende god vind fremover - men har da også meget tydeligt sagt, at vi ALLE kommer til at savne hende!”

Mette Bryde Lind kom til Scleroseforeningen i 2010 fra Hillerød Kommune, hvor hun var direktør for sundhedsområdet. Formand Christian L. Bardenfleth vil nu sætte gang i arbejdet for at finde en ny direktør:
”Jeg vil nu straks holde møde i formandsskabet og drøfte den nye situation, herunder hvorledes vi hurtigst og bedst muligt får en ny direktion på plads, således at vores forening kan fortsætte sit vigtige arbejde uden at miste momentum. ”
 

Kommentarer

Bent Jansson Ålborg (søn, 21/06/2015 - 11:12)

Hej Mette
Held og lykke med dit nye job,Tak for samarbejdet gennem årene.
Mange hilsener og god vind
Bent Jansson Ålborg

Niels Cramer (fre, 16/10/2015 - 13:07)

Det undre mig at foreningen ikke bakker op omkring de arrangementer der bliver tilbudt
som støtte for foreningen bla.a. Brøndums hotel i Skagen afholder en fantastisk velgørenheds middag Lørdag den 21.november til fordel for Scleroseforeningen
STØT DEM DER STØTTER OS

Klaus Ibsen Bloch (man, 19/10/2015 - 09:27)

Tilføj kommentar

Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.
Scleroseforeningen bruger et spam-filter på vores kommentarfelt for at sikre os imod misbrug. Du kan læse mere om filteret her: Mollom privacy policy