Støt os i kampen
for et bedre liv

I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
Støt os
Müslibarer
d. 18 november 2015

Müslibarer er lækre og gode som eftermiddags“kage” til kaffen, morgenmaden eller som den sunde dessert i madpakken.

Ingredienser:

1 æg
2 spsk. olivenolie
1 dl æblejuice (el. vand)
100 g havregryn (gerne glutenfrie)
½ tsk. bagepulver
1 tsk. kanel
½ tsk. kardemomme
150 g tørrede dadler
150 g tørrede abrikoser
100 g rosiner
100 g mandler
 

Fremgangsmåde:

· Tænd ovnen på 175º varmluft.
· Pisk æg, olivenolie og æblejuice sammen i en skål.
· I en anden skål blandes de tørre ingredienser: bagepulver, havregryn, kanel og kardemomme.
· Udsten dadlerne og hak dem fint sammen med abrikoserne. Hak også mandlerne fint.
· Rør den tørre blanding sammen med æggeblandingen og ælt det hele godt sammen med dadler, abrikoser, rosiner og mandler.
· Læg bagepapir på en bradepande og flad dejen ud på det til et ca. 1 ½ cm højt lag.
· Bag müslien i 25-30 minutter ved 175 grader.
· Vend müslien ud på et skærebræt, lad den afkøle et par minutter og skær den i stykker af ca 2 x 6 cm.
 
Velbekomme!
 
Opskrifterne bringes i samarbejde med MS, KOST & LIVSSTIL
Kogebøgerne kan købes på www.scleroseforeningen.dk/shop
Fotos og opskrifter af Kasper Vestergaard
 

 

Tilføj kommentar

Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.
Scleroseforeningen bruger et spam-filter på vores kommentarfelt for at sikre os imod misbrug. Du kan læse mere om filteret her: Mollom privacy policy