Gå til hovedindhold

Louise er frivillig af hele sit hjerte

28. september 2012
Kort fortalt
I anledning af Frivillig Fredag i dag sætter vi fokus på én af Scleroseforeningens egne frivillige. Louise Memborg laver frivilligt arbejde tre forskellige steder, og hun elsker det

Af Kitt Kragelund

"Det er vigtigt for mig at kunne hjælpe til, der hvor jeg kan," fortæller 28-årige Louise Memborg.

Hun er ved at gøre lokalet klar til aftenens Ladies Night for kvinder med sclerose i Aalborg og omegn. Der skal slæbes stole og borde, hænges skilte op, og bordet skal dækkes. Louise har taget sin mand og børn med.

"Lige nu sidder jeg i bestyrelsen i den bygning, vi bor i, i bestyrelsen i ungernes børnehave, og så er jeg ungekontakt i Scleroseforeningens lokalafdeling," siger hun.

Frivillighed i modermælken

Louise Memborg startede med frivilligt arbejde som atletiktræner i starten af sine teenageår. Hun forklarer:

"Jeg var 12 år, da jeg startede som frivillig, og jeg har elsket det lige siden. Min mor har lavet frivilligt arbejde, så det var meget nærliggende for mig at blive frivillig. Derudover ville jeg gerne lære fra mig."

Louises gnist for frivilligt arbejde er smittende, og hendes mand Rune, der aldrig har lavet frivilligt arbejde før, er kasserer og kommende webmaster i Scleroseforeningens lokalafdeling i Aalborg.

Der er meget at se til

"Jeg vil gerne det hele, så jeg har måttet prioritere lidt. Det er en balance, så jeg kan være med alle steder," siger Louise Memborg.

Hun har selv sclerose, så hendes energiniveau er ikke så højt som tidligere. Derudover har hun en familie med to mindre børn, og hun er også jobsøgende for tiden. Hun forklarer:

"Selvom det kræver mange kræfter, så får jeg et ’kick’ af det. Det giver mig en stor tilfredsstillelse at hjælpe andre. Det er virkelig spændende, og jeg vil blive ved med det, så længe jeg kan."

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.