Støt os i kampen
for et bedre liv

I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
Støt os
Lokomotivfører overrækker legat til Scleroseforeningen
d. 11 august 2015

Allan Bjerregaard og Kasper Stabel var begge lokomotivførere og kollegaer ved DSB. Men så fik Kasper sclerose. I dag overrækker Dansk Lokomotivmandsforening et 10.000 kroners legat fra fonden Oliekanden til Scleroseforeningens arbejde med børn og unge

Kasper Stabel var lokomotivfører ved DSB, da han i august 2011 fik stillet diagnosen sclerose. I maj 2013 fik han et attak, som sendte ham i kørestol.

I Dansk Lokomotivmandsforening samler de hvert år penge ind til velgørende formål. Den humanitære fond, som har navnet Oliekanden, støtter primært børnerelaterede foreninger.

Og i år var der ikke tvivl om, hvem det 10.000 kroners legat skulle gå til.

”Jeg synes, det er fantastisk med sådan en betænksomhed, og at der er nogen, som jeg har gjort sådan et indtryk på,” fortæller 37-årige Kasper taknemmeligt om sine kollegaer - særligt om kollegaen Allan Bjerregaard, som indstillede Scleroseforeningen til legatet.  

Om legatet

Oliekanden blev stiftet på Dansk Lokomotivmandsforening, Aarhus afdelingens generalforsamling i 1966. Fonden har støtte mange gode formål siden.

I 2014 støttede de AHL fonden, i 2013 Hospitalsklovnene, i 2012 unge med spiseforstyrrelser, og i 2011 støttede de børn og unge med sukkersyge.

Tilføj kommentar

Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.
Scleroseforeningen bruger et spam-filter på vores kommentarfelt for at sikre os imod misbrug. Du kan læse mere om filteret her: Mollom privacy policy