Gå til hovedindhold

Ladywalk slog egen rekord igen

22. maj 2012
Kort fortalt
Mandag aften gik 38.334 kvinder landet over en rask tur og støttede dermed Scleroseforeningen og Osteoporoseforeningen

Agger, Nakskov, Rønne, Sønderborg, Skælskør, Aalborg, Odense, Århus, København og Agger. Det var de sædvanlige 10 danske byer, der i går aftes lagde gader til årets Ladywalk. Og med 38.334 deltagere var der knap 1000 flere gående ladies end sidste år.

23 på direktørens hold

En af deltagerne var for tredje år i træk Scleroseforeningens direktør Mette Bryde Lind, som i år havde samlet et hold på 23 kvinder.
”Det er altid en skøn oplevelse at deltage i Ladywalk. Det er en hyggelig aften, hvor man virkelig kan få talt sammen – samtidig med at man går for en god sag. Hele stemningen af, at det er kvinder, der går for kvinder, er dejlig,” fortæller Mette Bryde Lind.

Informatørerne uddelte skrabelodder

Derudover var Mette Bryde Lind især glad for at opleve, hvor mange mennesker foreningens informatører fik talt med i løbet af aftenen.

”Jeg fik en helt klar opfattelse af, at informatørerne talte med mange interesserede, som kom forbi vores stand, og jeg ved, at de uddelte 750 skrabelodder.”

Det afsløres først til august, når Ladywalks regnskab gøres op, hvor stort et beløb Scleroseforeningen vil modtage i år.

 

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.