Støt os i kampen
for et bedre liv

I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
Støt os
Løgsuppe
d. 17 juli 2015

Løgsuppe er nemt, hurtigt at lave og smagen har en fantastisk sødme, der passer perfekt til en kold søndag eftermiddag efter en lang gåtur.

Ingredienser:
4 alm. løg
4 rødløg
4 fed hvidløg
4 spsk olivenolie
1 porrer
1 liter vand
1 grøntsagsboullionterning
 
Fremgangsmåde:
· Fjern skrællen fra alle løgene og vask porren godt. 
· Skær løg, rødløg, porrer og hvidløg i store tern og kom det i en minihakker/foodprocessor og hak det fint.
· Hæld 4 spsk. olivenolie i en stor gryde og svits det hele heri i ca. 5 minutter ved middel varme.
· Når løgene er blevet blanke, hældes 1 liter vand og 1 bouillionterning i gryden, og så skal det stå og simre under låg i 20 minutter. Smag til med ca. 1-2 tsk. salt og lidt peber.
 
Velbekomme!
 
Opskriften bringes i samarbejde med MS, KOST & LIVSSTIL. Se mere på www.mskost.dk eller www.facebook.com/mskostoglivsstil. Kogebøgerne kan købes på www.scleroseforeningen.dk/shop.
 
Fotos og opskrifter af Kasper Vestergaard

 

Tilføj kommentar

Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.
Scleroseforeningen bruger et spam-filter på vores kommentarfelt for at sikre os imod misbrug. Du kan læse mere om filteret her: Mollom privacy policy