Gå til hovedindhold

Kys sclerose farvel: Portrætfotografering en stor succes

5. august 2013
Kort fortalt
Opfølgning: I sidste udgave af MagaSinet under temaet ’Vi kysser stadig farvel’, bragte Scleroseforeningen en artikel om Line Madsen og Mille Stengård fra Kalundborg.

I forbindelse med kampagnen ’Kys sclerose farvel’, havde de to piger på eget initiativ i samarbejde med PhotoCare i Kalundborg arrangeret gratis fotografering i professionelt fotostudie mod, at kunderne til gengæld lavede en sms-donation til ’Kys sclerose farvel’-kampagnen.

”Fotograferingen blev en kæmpe succes. 42 mennesker og en enkelt hund blev fotograferet i løbet af de to uger. Faktisk havde vi så travlt, at vi har været nødt til at forlænge fristen, da der var så mange som gerne ville fotograferes,” fortæller Mille Stengård.

Mille Stengård er meget overrasket og stolt over den store opbakning familie, venner og især folk fra lokalområdet har udvist.

”Vi kan for eksempel se, at over 7000 brugere på Facebook har set vores opslag og mindst 50 personer har også delt det med deres venner. Min chef fra PhotoCare butikken i Kalundborg har også vist stor opbakning til arrangementet.

Han havde ikke forventet, at det ville gå så godt. Derfor har han bestemt, at vi fremover skal lave lignende tiltag, hvor donationerne på skift bliver fordelt til forskellige velgørende formål,” siger Mille Stengård. 

I løbet af de to uger, projektet stod på, lykkedes det de to piger Line Madsen og Mille Stengård at få samlet lidt over 2000 kr. ind til Scleroseforeningens kampagne ’Kys sclerose farvel’.

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.