Støt os i kampen
for et bedre liv

I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
Støt os
Kom til forskningskonference om sclerose den 9. marts
d. 2 februar 2016

Scleroseforeningen har 40 gratis pladser til sine medlemmer til en spændende konference om dansk scleroseforskning på Scandic Hotel i København.

Dansk Selskab for Forskning i Multipel Sklerose (DAREMUS) holder for andet år i træk nationalt forskningsmøde om sclerose i København. Det foregår den 9. marts 2016 kl. 10.00 til 17.00 på Scandic Hotel, Vester Søgade 6, 1601 København V.
 
På mødet vil de nyeste resultater inden for dansk forskning i MS blive præsenteret. DAREMUS-prisen på 75.000 kroner vil blive uddelt, og Scleroseforeningen vil gå i dialog med deres medlemmer om, hvad de drømmer om, at forskerne vil tage fat på i de kommende år. 
 
Konferencen er arrangeret af DAREMUS og Dansk Multipel Sclerose Center på Riget i samarbejde med Scleroseforeningen. 
 

Arrangementet er gratis, men der er begrænsede pladser, som derfor gives efter ”først til mølle”-princippet til Scleroseforeningens medlemmer.

 
For at tilmelde dig konferencen skal du kontakte Scleroseforeningen på 36 46 36 46 eller på mail: info@scleroseforeningen.dk senest d. 16 februar 2016.
 

Tilføj kommentar

Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.
Scleroseforeningen bruger et spam-filter på vores kommentarfelt for at sikre os imod misbrug. Du kan læse mere om filteret her: Mollom privacy policy