Gå til hovedindhold

Kold rabarbersuppe med bær og ingefærcreme

9. september 2014
Kort fortalt
Rabarbersuppe med friske bær er hurtig, let og total sommerlig. Den kræver kun, at du begynder i god tid, så suppen kan nå at blive rigtig kold.
Thumbnail

Til 4 personer

Ingredienser:

400 g. rabarber i skiver 

100 g. rørsukker

1 stang vanilje med marv og stilk

7 dl. vand Ingefærcreme

100 g. hvid chokolade

200 g. græsk yoghurt

2 tsk. hakket syltede ingefær (eller 1 tsk. frisk ingefær)

Pynt: 

Friske bær og mynte

Sådan gør du:

Kog rabarber, rørsukker, vanilje og vand i 10-15 minutter.

Tag herefter vaniljestangen op, blend suppen og køl den ned.

Smelt den hvide chokolade ved svag varme og pisk den ned i halvdelen af den græske yoghurt til konsistensen er ensartet.

Pisk derefter resten af yoghurten i sammen med hakket ingefær og sæt cremen på køl.

Server suppen med en kugle ingefærcreme, friske bær samt lidt mynte.

 

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.