Støt os i kampen
for et bedre liv

I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
Støt os
Karrieredag for jobsøgende med handicap
d. 16 januar 2012

Kom og hør om Region Midtjylland – en af Danmarks største offentlige virksomheder – og hvordan vi arbejder med mangfoldighed og socialt ansvar.

Vi kan tilbyde en lang række spændende jobmuligheder indenfor sundhed, psykiatri- og socialområdet, regional udvikling samt udfordrende stillinger inden for administration, HR og it.

Mød bl.a. Bente Nielsen fra regionsrådet og vaskerichef Pernille Lundvang fra midtVask, der har vundet MIA prisen og Netværksprisen i 2007 for sit arbejde med mangfoldighed og socialt ansvar.

Dato

24. januar 2012, kl. 9.00 – 13.00

Sted

Region Midtjylland, Aarhus Universitetshospital, Nørregade, bygning 10 (Palle Juul Jensen auditoriet).

Program for dagen

Kl. 9.00 Ankomst og morgenkaffe
Kl. 9.30 Velkomst og introduktion til Region Midtjylland som en mangfoldig og ansvarlig arbejdsplads v. Bente Margrethe Nielsen, 1. næstformand for regionsrådet
Kl. 10.00 Oplæg om mangfoldige jobmuligheder hos midtVask v. vaskerichef Pernille Lundvang og konsulent ved Det Social Kapitel Peter Bak
Kl. 11.15 Pause
Kl. 11.30 Sæt dine kompetencer i fokus – kompetencer er mere end uddannelse v. Leif Scherrebeck, Specialfunktionen Job og Handicap
Kl. 12.00 Oplæg om rekruttering og jobmuligheder i Region Midtjylland v. Anders K. Kristensen, Koncern HR
Kl. 12.30 Spørgsmål og afrunding med efterfølgende let frokost
Kl. 13.00 Mulighed for rundvisning på midtVask

Tilmelding

Vi håber at se dig til karrieredag den 24. januar 2012 hos Region Midtjylland.

Tilmelding skal sendes til anders.kristensen@stab.rm.dk, senest den 16. januar 2012. Oplys venligst dine kontaktoplysninger og hvis du medbringer en hjælper, er vegetar eller har andre behov, som vi skal tage hensyn til på dagen.

Arrangementet er målrettet personer med handicap, der er interesseret i at høre om karrieremuligheder hos Region Midtjylland. Der er en begrænsning på maksimalt 40 deltagere.

Kontakt mangfoldighedskonsulent Anders K. Kristensen, tlf. 51 27 07 40 for yderligere oplysninger eller hvis du har spørgsmål.

Karrieredagen er en del af den landsdækkende kampagne ”Søg job – evner i fokus”, www.evnerifokus.dk og arrangeres af Region Midtjylland i samarbejde med Danske Handicaporganisationer.

Tilføj kommentar

Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.
Scleroseforeningen bruger et spam-filter på vores kommentarfelt for at sikre os imod misbrug. Du kan læse mere om filteret her: Mollom privacy policy