Støt os i kampen
for et bedre liv

I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
Støt os
Jens Holst indstillet til Kulturministeriets handicappris
d. 7 januar 2010

I efteråret var Jens Holst frontfigur i ScleroseTour 09. På lørdag sidder han ved kulturministerens VIP bord, når DR1 sender Sport 09. Han er nemlig nomineret til at modtage Kulturministeriets handicappris.

Af Mette Rinddal Madsen

Han har kæmpet sig fra Skagen til København i kørestol for at sætte fokus på dårlig tilgængelighed. Han har kæmpet om Europamesterskabet i kørestolsrugby. Han kæmper for handicappedes rettigheder i handicaprådet i Norddjurs kommune, og så sidder han i Scleroseforeningens hovedbestyrelse.

Scleroseramte Jens Holst har i den grad gjort sig bemærket på de handicappedes vegne, og det er grunden til, at han er nomineret til at modtage kulturministerens nyindstiftede handicappris, som uddeles lørdag den 9. januar, når DR1 sender direkte fra Sport 09 i Herning Kongrescenter.

Jens Holst kæmper om titlen med Dansk Bordtennis Union og svømmeren John Petersson.

Du kan se hvem af de tre, der løber af med prisen ved at tune ind på DR1 lørdag den 9. januar fra klokken 20.00 – 22.15.

Tilføj kommentar

Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.
Scleroseforeningen bruger et spam-filter på vores kommentarfelt for at sikre os imod misbrug. Du kan læse mere om filteret her: Mollom privacy policy