Gå til hovedindhold

Hvordan skal FN's handicapkonvention overvåges?

27. januar 2011
Kort fortalt
Kom til temamøde om overvågning af FN’s handicapkonvention hos Danske Handicaporganisationer (DH) tirsdag d. 1. februar

Danske Handicaporganisationer inviterer til en række temamøder om FN’s handicapkonvention og dens implementering i Danmark. Ved hvert temamøde vil der være et oplæg og mulighed for spørgsmål og debat.
Næste tema i møderækken er ”Overvågning af konventionen”,og mødet foregår 1. februar fra 15.00 – 17.30.
Der vil være et oplæg, der handler om, hvordan den danske stat kommer til at løse sin forpligtelse til at overvåge, fremme og beskytte rettighederne i handicapkonventionen i overensstemmelse med konventionens artikel 33, stk. 2.
Hvilke overvejelser, der er gjort i processen, og hvorfor der netop er valgt den løsning, der er. Oplægget vil reflektere over, hvordan den første fase ser ud, og hvordan det er hensigten, at løsningen kommer til at fungere på sigt.

Oplægsholder: Karin Ingemann er cand.jur. og kontorchef i Socialministeriets handicapkontor, der har haft opgaven med at udarbejde forslag til en struktur og organisering af den danske indsats i forhold til at overvåge, fremme og beskytte implementeringen af handicapkonventionen

FAKTA

Tid:

Møderækken bliver afholdt den første tirsdag i hver måned, fra kl. 15.00 – 17.30.
Næste gang: tirsdag d. 1. februar.

Sted:

DH's mødelokaler, Kløverprisvej 10B, 2650 Hvidovre.

Kom som du er...


Det er gratis at deltage og kræver ikke tilmelding. Lokalerne er udstyret med teleslynge. Der er bestilt tegnsprogstolkning til alle møderne.
Såfremt man har behov for skrivetolk, bedes man kontakte Karin Friis Trebbien (kft@handicap.dk), således at det kan koordineres.

 

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.