Støt os i kampen
for et bedre liv

I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
Støt os
Handicappede får stjålet parkeringskort
d. 10 november 2011

Hundredvis af handicappede har de seneste måneder oplevet indbrud i deres bil. De blå skilte, der giver tilladelse til at parkere på handicappladserne er nemlig i høj kurs. Også blandt ikke-handicappede.

Det erfarede Henriette de Wolff, der har sclerose og er afhængig af både bil og handicapparkering. I sidste uge havde hun indbrud i sin bil. Tyven gik målrettet efter handicapparkeringstilladelsen og lod alle andre værdier i bilen ligge.

TV2 News sætter i dag fokus på det stigende problem. Dagen igennem bringer kanalen interviews med Henriette de Wolff og har forskellige gæster i studiet. I morges medvirkede blandt andre administrationschef Jesper Boesen fra Danske Handicaporganisationer, der udsteder parkeringstilladelserne. ”En ny grad af kynisme”, kaldte Jesper Boesen det nye fænomen, der især berører de større byer, hvor parkeringsforholdende er trængte.

Også Scleroseforeningens ledende socialrådgiver Bente Röttig bidrog med en kommentar til den forargelige tendens og slog til lyd for ”en ny medborgerlig anstændighed”.

Læs artiklerne på TV2/Nyhedernes hjemmeside

Handicappede får stjålet parkeringskort

Svært at kontrollere handicapparkering

Tilføj kommentar

Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.
Scleroseforeningen bruger et spam-filter på vores kommentarfelt for at sikre os imod misbrug. Du kan læse mere om filteret her: Mollom privacy policy