Gå til hovedindhold

Gourmetmenuen

11. november 2014
Kort fortalt
Her kan du se menuen fra gourmetmiddagen

Kok: Paul Cunningham fra Henne Kirkeby Kro 

  • Henne tartelet 
  • Vin: Louis Jadot Beaune premier cru, Clos des Ursules, 2008 

Kok: Jens Justesen fra Hotel Britannia 

  • Rødtunge og jomfruhummer på bygotto, syltet melon og hummerbisque
  • Vin: Château de Meursault Côte d'Or, 2009 
  • Kalvemørbrad, kæbe og hale med Loklindt grønt samt morkelsauce
  • Vin: Verbena Brunello di Montalcino Riserva, 2006

Kok: Jens Peter Kolbeck er Dronningens tidligere kok 

  • Jens Peters æblekage med is og karamel 
  • Portvin: Grahams 20 års Tawny 

Kaffe med avec og sødt 

Hr. Skov ale 

 

 

 

 

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.