Støt os i kampen
for et bedre liv

I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
Støt os
Fyldte indsamlingsbøsser i Rema
d. 7 maj 2010

I Rema 1000 i Skanderborg er Scleroseforeningens indsamlingsbøsser så fulde, at butikschefen har ringet til Scleroseforeningen for at få flere.

”Der kan ikke være en mønt mere i! Der kan ikke puttes en mønt mere i dem, de er simpelthen propfulde,” griner Klaus Kristiansen fra Rema 1000 i Skanderborg.

Rema 1000 i Skanderborg har fejret fødselsdag på det seneste og måske er det derfor, at indsamlingsbøsserne flyder over i butikken.
”Vi har haft fødselsdagsaviser ude i uge 16 og 17, og derfor har vi haft rigtigt mange kunder. Næsten dobbelt så mange som vi plejer faktisk, og jeg tror, at det er forklaringen,” siger Klaus Kristiansen.
Indsamlingsbøsserne har kun stået i butikken i en månedstid, og Klaus Kristiansen satser derfor på, at hans kunder kan nå at fylde indsamlingsbøsserne igen, inden de skal samles ind i midten af juni.
”Vi skal nok få fyldt en fire-fem bøsser! Det håber jeg da – og jeg tror faktisk også på det,” siger Klaus Kristiansen.
Scleroseforeningen har allerede sendt nye indsamlingsbøsser af sted til Skanderborg og håber nu på lignende glade meldinger fra andre butikker rundt omkring i landet.

Tilføj kommentar

Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.
Scleroseforeningen bruger et spam-filter på vores kommentarfelt for at sikre os imod misbrug. Du kan læse mere om filteret her: Mollom privacy policy