Støt os i kampen
for et bedre liv

I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
Støt os
Forening specialiseret i handicapbiler holder åbent hus
d. 6 august 2015

Kom til åbent hus i Rødovre, og få en prøvetur i PTU’s særligt indrettede biler. Foreningen har flere års ekspertise i at hjælpe mennesker, som ikke kan køre en almindelig bil, eller som har brug for særlig undervisning.

Der er ingen specifikke betingelser eller regler omkring sclerose og kørsel af bil, men symptomer som føleforstyrrelser, nedsat kraft, træthed og smerter kan være en udfordring. Det skal dog ikke være en hindring. 

Foreningen PTU har mange års erfaring med at hjælpe mennesker med komplekse fysiske og kognitive funktionsnedsættelser, så de kan køre bil uanset deres handicap eller diagnose.

Mandag den 28. september inviterer foreningen til åbent hus i deres specialkøreskole i Rødovre. Her er det muligt at få en prøvetur i en af de specialindrettede biler og samtidig få et godt råd med på vejen af en af deres erfarne kørelærere.  

De bedste i landet   
I september 2014 modtog PTU Socialstyrelsens vurdering af, at de varetager et vigtigt arbejde på et højt specialiseret niveau for mennesker, som på grund af et handicap ikke kan køre en almindelig bil eller på grund af et psykisk handicap har brug for særlig undervisning.

Socialstyrelsen vurderer også, at PTU’s viden og erfaring med undervisning af mennesker med de mest komplekse funktionsnedsættelser ikke findes andre steder i landet.

Du kan læse mere om foreningen på deres hjemmeside her og læse mere om, hvad de tilbyder her.

Dato for åbent hus: Mandag den 28. september 2015
Tidspunkt: 13.30-15.30
Adresse: Fjeldhammervej 8, Villumsalen, 2610 Rødovre

Du skal tilmelde dig åbent hus arrangementet senest den 21. september 2015 hos sekretær Sussie Jørgensen på telefon 36 73 90 31 eller e-mail sjo@ptu.dk

Tilføj kommentar

Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.
Scleroseforeningen bruger et spam-filter på vores kommentarfelt for at sikre os imod misbrug. Du kan læse mere om filteret her: Mollom privacy policy