Støt os i kampen
for et bedre liv

I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
Støt os
Flere penge til stamcelleprojekt
d. 13 februar 2012

Scleroseforeningens hovedbestyrelse har valgt at bevilge yderligere to en halv million kroner til et stamcelleforskningsprojekt på Rigshospitalet. Dermed er projektet blevet støttet med godt tre millioner af foreningen

Af Louise Wendt Jensen, forskningsformidler

Et forskningsprojekt med såkaldte mesenkymale stamceller på Rigshospitalet blev i sidste uge bevilget 2.535.796 kroner, da Scleroseforeningens Hovedbestyrelse var samlet.
Projektet fik allerede i efteråret 475.000 kroner af Scleroseforeningens forskningsudvalg, men Hovedbestyrelsen valgte, at projektet, der strækker sig over tre år, skal have sit budget på 3.010.796 fuldt finansieret, så det helt sikkert bliver gennemført.

Du kan læse mere om stamcelleprojektet på side 20-21 her i det nye nummer af Magasinet, der også rammer postkasserne i disse dage. På side 25-25 kan du læse om de andre forskningsprojekter, der har fået støtte i 2012.

Tilføj kommentar

Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.
Scleroseforeningen bruger et spam-filter på vores kommentarfelt for at sikre os imod misbrug. Du kan læse mere om filteret her: Mollom privacy policy