Gå til hovedindhold

Flere patienter efterlyses til at teste teknik

15. april 2010
Kort fortalt
Du kan stadig nå at være med til at udvikle fremtidens it-løsninger. Meld dig som testperson

Der kan stadig bruges flere testpersoner til spændende test.
Telebaserede løsninger til kommunikation og behandling af ressourcestærke patienter kan være fremtiden. Men inden de bliver fremtiden, skal de udvikles – og inden de kan udvikles, skal patienterne teste dem. Du kan hjælpe – og præge - udviklingen ved at blive testperson.

Paraplyorganisationen Danske Patienter søger patienter, der vil være med til at teste nye telebaserede løsninger, der på sigt skal gøre ressourcestærke patienter mindre afhængige af face-to-face kontakt med sundhedspersonale. Testen er en del af et spændende projekt, hvor Herlev Sygehus, it-leverandøren CSC, eMEDlink og Danske Patienter i samarbejde kigger på fremtidens muligheder.

Danske Patienter efterlyser patienter, der vil være med il at afprøve de telebaserede it-løsninger. Eneste krav for at deltage er, at man er patient og både kan og vil deltage mere aktivt i sit eget behandlingsforløb, og at man anvender it i sin dagligdag fx i form mailkorrespondance eller mobiltelefon.

Hvor:

Testene kommer til at foregå hos CSC I:LAB, Retortvej 8, 2500 Valby

Hvornår:

Onsdag 28. april kl. 19-21
8-10 patienter (gennem Danske Patienter)

Torsdag 29. april kl. 19-21        
8-10 patienter (gennem Danske Patienter)

Hvordan:

Under workshop’ene får patienterne en kort, men generel introduktion til projektet og dernæst en præsentation af prototyperne. Efterfølgende får de lov at teste dem og give input til ændringer, nye funktionaliteter mm. Med andre ord bliver patienterne co-designere på prototyperne, så vi sikrer os, at vi får lavet nogle it-løsninger, som reelt løser patienternes udfordringer på udenfor og på afdelingen frem for at skabe nye. Dagen afsluttes med plenumdiskussion.  

Tilmelding

til administrativ koordinator Helle Meinhardt hm@danskepatienter.dk 

 

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.