Støt os i kampen
for et bedre liv

I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
Støt os
Er Jens Holst årets østjyde?
d. 8 december 2010

Jens Holst er i finalen som ”Årets Østjyde”. Hvis du bor i Østjylland, skal du se TV2-regionalprogram i aften. Her præsenteres Jens Holst – inden finalen på søndag, hvor du selvfølgelig skal sms-stemme på ham

Allestedsnærværende Jens Holst er i finalen som kandidat til ”årets østjyde”. Det er TV2-østjylland, der for 10. gang uddeler prisen til en person fra lokalområdet.
Jens Holst er indstillet af Scleroseforeningens lokalafdeling i Favrskov og af hans egen 18-årige datter.
”Det kom som en kæmpe overraskelse, at det var min egen datter, der havde indstillet mig. Hun er sådan en rigtig teenager med alt, hvad det indebærer, men hun har så alligevel tænkt på mig, da hun så det. Jeg blev helt rørt, da jeg hørte det. Og hun har altså fået et kørekort, så der er ingen bagtanker…,” siger Jens Holst.
Jens Holst er i øvrigt beæret over, at han har fået en plads i finalen.
”Det er da flot at komme i finalen. Jeg er glad for, at der er nogle, der påskønner det arbejde, jeg laver. Det er et fint skulderklap,” siger han – og tøver ikke med svaret på, om han vinder på søndag:
”Ja, jeg vinder. I alt, jeg er med i, spiller jeg for at vinde”, siger han.

Bor du i Østjylland, kan du følge med i finalen på søndag d. 12. december. Finalen afgøres ved sms-stemmer fra seerne, så husk at stemme på Jens Holst. Der er fem kandidater i finalen.

 

Tilføj kommentar

Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.
Scleroseforeningen bruger et spam-filter på vores kommentarfelt for at sikre os imod misbrug. Du kan læse mere om filteret her: Mollom privacy policy