Støt os i kampen
for et bedre liv

I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
Støt os
En skør professor med et alvorligt budskab
d. 29 april 2010

Scleroseforeningen bruger Hovedbanegården som springbræt til en hel måneds fokus på forskning i, hvorfor flere kvinder får sclerose

En professor, der er spærret inde i en glasboks og roder rundt med kolber og farvestrålende væsker, mens han forsøger at løse sclerosens  gåde. Det syn vil møde de rejsende på Københavns Hovedbanegård i morgen, fredag, mellem kl. 8.00 og 14, når Scleroseforeningen sætter fokus på forskning.

Den skøre professor sidder sovende i sin boks, indtil en venlig sjæl putter penge i boksens monterede indsamlingsbøsse. Efter samme formel som modeltog sætter han så gang i sin forskning.

Forskeren i boksen på Københavns Hovedbanegård signalerer ”Vi forsker, så længe der er penge” netop nu, fordi Scleroseforeningen med grønne indsamlingsbøsser samler ind i tusindvis af butikker landet over i disse uger. Indtægterne fra denne indsamling skal gå til forskning i kvinder og sclerose.

Statistikkerne viser nemlig, at antallet af kvinder, der får sclerose i Danmark, er stigende. Derfor vil Scleroseforeningen støtte forskning, der forsøger at løse gåden om, hvorfor flere og flere kvinder får sclerose.

Efter eventen på Københavns Hovedbanegård fortsætter forskeren i boksen til en række andre byer landet over med sit show.

30. april kl. 10 - 16 Københavns Hovedbanegården 
  8. maj kl. 10 – 16 Kolding Storcenter
14. maj kl. 10 – 20 Rosengårdcenteret, Odense
15. maj kl. 10 – 16 Vestsjællandscenteret, Slagelse  
22. maj kl. 10 - 16  Bruuns Galleri, Århus
26. maj kl. 14 – 19 Ved ankeret i Nyhavn, København

 

 

Tilføj kommentar

Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.
Scleroseforeningen bruger et spam-filter på vores kommentarfelt for at sikre os imod misbrug. Du kan læse mere om filteret her: Mollom privacy policy