Gå til hovedindhold

Dr. Ferieby får topmoderne prøvehus

28. november 2012
Kort fortalt
Arkitekterne tegner nu på et gennemrenoveret feriehus, som brugerne kan teste, inden de øvrige 43 huse renoveres

Arkitekterne fra Friis & Moltke i Århus er gået i gang med at tegne et gennemrenoveret feriehus til Dronningens Ferieby i Grenå. De 44 feriehuse skal alle have en gennemgribende renovering, men i første omgang etableres et prøvehus, som skal testes af brugerne.

Vicedirektør Torben Damsgaard forventer, at prøvehuset vil stå færdigt i efteråret 2013, og så vil det indgå i udlejningen på lige fod med de øvrige huse.

Det vil være et feriehus, som får et bedre lysindfald og kontakt med den omgivende natur end de nuværende. Og så vil det blive indrettet med de mest optimale faciliteter til brug for mennesker med behov for tilgængelighed.

Brugerne inddrages

Ved at lade feriebyens brugere teste det nyindrettede hus bliver der mulighed for at optimere renoveringen af de øvrige 43 huse. Desuden vil der meget snart blive dannet en fokusgruppe med brugere, som kan vejlede og inspirere i planlægningsfasen.

Renoveringen af feriebyen er budgetteret til 26 mio. kroner, og finansieringen er tæt ved at være på plads takket være tilsagn fra private fonde.
 

Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.