Støt os i kampen
for et bedre liv

I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
Støt os
DH viser (mod)billeder
d. 10 september 2010

Velfærd er ikke kun tal og kurver. Mød Lone, Ole, Jacob og Emil - og få et ansigt på velfærden i Danske Handicaporganisationers (DH) nye kampagne.

Er mennesker med handicap urimelige i deres krav til samfundet? Debatten har floreret i mange måneder. DH spiller nu ind i debatten ved at skabe et modbillede til de ”urimelige karikaturer, som ellers florerer i debatten om det kommunale Danmark i 2010,” som det hedder i kampagnen.  
DH ønsker at tilbyde en tur ind i deres virkelighed – en virkelighed af køb og blod:
Mød Lone Tüchsen: ”I seng klokken 22:00 – det er helt godnat!” eller Ole Meindor: 
”Men værst er isolationen...”. Eller Jacob Kjær: ”Døgntilbud uden døgnvagt” . Eller Emil: 
”To drenge i én krop”.
 

Mød dem her:

”Vi har set mennesker med handicap portrætteret som forkælede og evigt krævende – insisterende på et liv i luksus. Virkeligheden, som den opleves af handicaporganisationerne, er en anden. For nu at sige det stærkt diplomatisk. Derfor tilbyder vi nu en lille tur ind i vores virkelighed: Fire portrætter af danskere, der forsøger at leve et ligeværdigt liv trods handicap. Fire eksempler på, hvordan besparelser påvirker dette liv,” hedder det fra DH.

 

Tilføj kommentar

Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.
Scleroseforeningen bruger et spam-filter på vores kommentarfelt for at sikre os imod misbrug. Du kan læse mere om filteret her: Mollom privacy policy