Gå til hovedindhold

Danske profiler løber 1000 euro hjem til Scleroseforeningen

11. oktober 2012
Kort fortalt
6 kendte danskere fra mode- og medieverdenen deltog i velgørenhedsløb i Finland - og donerede præmien til Scleroseforeningen

For en måned siden løb en række kendte danskere fra modeverdenen for velgørenhed i løbet "Midnight Run" i Helsinki.

Initiativtager var STADIUM/SOC, og både Danmark og Finland stillede med teams bestående af profiler, som konkurrerede om muligheden for at donere penge velgørende organisationer.


Og efter et regnvådt løb i den finske hovedstad valgte det danske hold at donere deres pris på 1000 euro til Scleroseforeningen.

Deltagerne på det danske hold:

 

- Malkit Singh er det danske SOC Running Teams coach. Han er tidligere model, en stor autoritet indenfor sneakers, ambassadør for Røde Kors' Go Collect og tidligere Årets Mand og desuden en dedikeret løber og basketspiller.

- Pernille Teisbæk var del af redaktionen på EUROWOMAN, inden hun lancerede hendes egen blog, som meget hurtigt er blevet meget læst blog til kvinder. Pernille er desuden en meget anvendt style- / modeekspert på TV2s GO'Morgen Danmark.

- Mads Emil Møller er blogger og en af de mest velorienterede personer på den danske modescene. Mads er en autoritet inden for herremode og trends, og optræder også ofte som trend ekspert og sneakersekspert på TV2s GO'Morgen Danmark

- Frederik Bjerregaard er redaktør på COVER MAN og en meget indflydelsesrig person i det danske herremode og medieindustri. Desuden en meget kompetent og dedikeret løber.

- Martin Gjesing er direktør for ACNE, trendsetter, en dedikeret løber og blandt flere ting identificeret af EUROMAN som Danmarks bedst klædte mand.

- Christel Pixi Hielscher er en populær blogger og trendsetter, der holder mange danskere orienterede med en cool og inspirerende vinkel på tingene.

Bag løbeholdet står sportsbutikskæden Stadium, der har som mission at inspirere flere mennesker til aktivt liv, og som en del af dette har Stadium sammensat de to hold.
SOC er et af de Stadiums fem varemærker, der kun sælges i Stadiums butikker.

Se billeder fra løbet her

Læs mere om løbeholdet på facebook

 

 


Der er ingen kommentar endnu

Tilføj kommentar

Dit navn

Ren tekst

  • Ingen HTML-tags tilladt.
  • Linjer og afsnit ombrydes automatisk.
  • Web- og e-mail-adresser omdannes automatisk til links.
Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.