Støt os i kampen
for et bedre liv

I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
Støt os
Butiksindsamling 2016: Tea tager sagen i egen hånd

Tea Jensen har sclerose, men det giver hende ny energi at hjælpe med Scleroseforeningens årlige butiksindsamling. Vil du også give en hånd? Vi har brug for alle den hjælp, vi kan få!

For 36-årige Tea har indsatsen som frivillig på butiksindsamlingen i både 2014 og 2015 været en positiv oplevelse, der har givet hende lyst til at engagere sig endnu mere.
 
”Første år tog jeg med en veninde rundt på hendes rute i Køge, og det var virkelig en god oplevelse. Der blev taget godt imod os i butikkerne, og vi fik hurtigt sat alle indsamlingsbøsserne op. Jeg kontaktede derfor Scleroseforeningen og meldte mig som frivillig i mit eget lokalområde på Amager, hvor de manglede frivillige. Sidste år havde jeg også min egen rute, ligesom jeg var med til at koordinere hele indsatsen på Amager,” fortæller Tea, som studerer til psykoterapeut.
 
Tea er en af ca. 600 frivillige, som hvert år står for at sætte indsamlingsbøsser op i butikker, på cafeer osv. landet over. 

Jeg gør noget for min egen sag

Tea har selv sclerose, men har haft kræfter og energi til at spille en aktiv rolle i indsamlingen - og det giver hende ny energi at hjælpe til med de mange indsamlingsbøsser.
 
”At være frivillig på Scleroseforeningens årlige butiksindsamling gør mig glad, fordi jeg er med til at samle penge ind til forskning i min egen sygdom. Jeg føler, at jeg selv gør en indsats for at gøre livet bedre for alle os med sclerose. For mig er det vigtigt at gøre noget, fordi jeg kan. Tænk, at jeg ved at ofre et par timers arbejdskraft er med til at sikre forskningsmidler til sclerose,” siger Tea, som forventer at være med igen i år.

Vil du også være med?

Butiksindsamlingen 2016 skydes i gang i marts, hvor frivillige som Tea går rundt fra butik til butik og spørger om lov til at sætte en indsamlingsbøsse op.
 
”Jeg har kun oplevet positiv respons i de butikker, jeg har været ude i med indsamlingsbøsserne. De få timer det tog mig at komme rundt til alle på den rute, jeg havde fået tildelt, er virkelig givet godt ud.
 
Vi skal sætte 10.000 indsamlingsbøsser op i hele landet i løbet af uge 11 og samle dem ind igen i uge 24-25. Og vi har brug for alle de hjælpende hænder, vi kan få. 
 
Meld dig derfor som frivillig i din by lige her: https://scleroseforeningen.dk/butik16

Kommentarer

knud thirup (fre, 26/02/2016 - 23:59)

Jeg er fr
ivillig hos Røde Kors.Som besøgsven har jeg opdaget at jeg får rigeligt tilbage m.h.t.at hjælpe et menneske der har det dårligere end j-mig selv.Jeg er f.eks. begyndt at smile og har det bedre end før

Pia Bosse (ons, 23/03/2016 - 23:44)

Hej
Jeg vil også gerne hjælpe. Fordi jeg kan!!!

Tilføj kommentar

Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.
Scleroseforeningen bruger et spam-filter på vores kommentarfelt for at sikre os imod misbrug. Du kan læse mere om filteret her: Mollom privacy policy