Støt os i kampen
for et bedre liv

I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
I kampen mod sclerose, udgør offentlig støtte kun 4% af vores indtægter. Din donation er afgørende!
DKK
Støt os
Arrangementer for unge i 2017
d. 11 januar 2017

Har du lyst til at møde andre unge med sclerose? Se hvilke arrangementer som du har mulighed for at deltage i 2017.

Ungeweekend i Dronningens Ferieby i Grenaa (12.-14. maj 2017)

En weekend for dig, som har lyst til at mødes med andre unge med sclerose. Vi har i år fokus på det gode fællesskab, hvor vi fredag spiser sammen og lære at shake 4-5 klassiske cocktails af professionelle bartendere. Om lørdagen skal vi have det sjov og hyggeligt sammen med hjernegymnastik, Mega Twister, gode gåture, foredrag, et teambuildingsrace på Dr. Feriebyens område og ikke mindst fest og DJ om aftenen. Der er også mulighed for hygge-snak og måske et brætspil efter aftensmaden.
 
 

Sportsweekend på Egmont Højskolen i Hou (1.-3. september 2017)

Sportsweekend er weekend for dig, som er klar på at få sved på panden. Kom og bliv udfordret, få inspiration, energi, prøv nye sportsgrene og få også et indblik i
idrættens verden. Vi har inviteret forskellige dygtige instruktører til at guide os igennem en tempofyldt og sjov weekend.

Sportsweekenden er for alle unge med sclerose fra 19 til og med 40 år. Du kan være med, uanset om du løber derud af, bruger stok eller sidder i kørestol. Sportsweekenden afholdes på Egmont Højskolen, som er en almen højskole, med stor fokus på tilgængelighed og gode handicapforhold,
så bare rolig, der skal nok blive taget god hånd om dig.

I løbet af weekenden kan du blandt andet prøve kørestolsrugby, kajak, boksning, dans, aquafitness og mange andre spændende sportsgrene, som er beskrevet nærmere i programmet i nedenstående link.

Bemærk - tilmeldingsfristen er fredag d. 25. august kl. 12.00!

Ung frivillig weekend i Dronningens Ferieby i Grenaa (29. september-1. oktober 2017)

En weekend for dig (med/uden sclerose) som i forvejen arbejder frivilligt for unge med sclerose (lokalt, regionalt eller nationalt), eller for dig som er nysgerrig på at lave frivilligt arbejde sammen med unge med sclerose. Du vil i løbet af weekenden få et godt indblik i de forskellige projekter og opgaver, der er at tage fat på, men også få et godt fagligt indspark til, hvordan vi samarbejder som frivillige i Scleroseforeningen.
 
Program og tilmelding er under udarbejdelse.

Kommentarer

Henrik Birkmose (søn, 08/01/2017 - 17:17)

Hej
hvornår vil man kunne tilmelde sig de forskellige arrangementer ?
Ps: overskriften der leder ind til denne oversigt, siger arrangementer i 2016, ikke 2017;-)

Mai Choe Thode (man, 09/01/2017 - 08:57)
Laila madsen (søn, 15/01/2017 - 17:42)

Hva er alderen det ungetræf i maj

Mai Choe Thode (fre, 20/01/2017 - 14:14)
Maria (ons, 25/01/2017 - 20:30)

Hej Mai

Vil der kun blive afhold arrangementer i Jylland? Det ville være fedt med noget på Sjælland så der ikke er SÅ langt for os der bor på Sjælland.

Mvh Maria

Tilføj kommentar

Vær opmærksom på at din kommentar er offentlig.
Scleroseforeningen bruger et spam-filter på vores kommentarfelt for at sikre os imod misbrug. Du kan læse mere om filteret her: Mollom privacy policy