Risiko ved operation
d. 29 juni 2010

Jeg er en kvinde på 29 år, som har haft sclerose siden februar 2009 og får betaferon hven anden dag.

Mit spørgsmål er, om man kan få foretaget en brysteoperation - altså brystforstørrelse - uden at det er farligt eller giver risiko for flere attakker?

Der er ingen kendt risiko for at få attak i forbindelse med brystforstørrende operation.

Generelt kan man sige at mindre kirurgiske indgreb ikke giver problemer i forhold til sclerosen, mens større kirurgiske indgreb skal være absolut nødvendige, da det kan sætte funktionsniveauet tilbage hos mennesker med sclerose.

Skrevet d. 29 juni 2010