Gå til hovedindhold

Økonomi

Spørgsmål
Da jeg fik konstateret sclerose boede vi på 1. salen af et hus. Grundet at jeg faldt ned ad trappen nogle gange var vi nødt til at sælge og har så nu fået en 1-plans lejebolig.

På grund af sådan som tiderne er nu, har vi dog været så uheldige at tabe ca. 1,2 millioner, som vi så skal afvikle på. Da dette er meget svært og gør mig syg af og til, ville jeg høre om der er muligheder for, et eller andet sted, at få hjælp til at betale denne gæld?

Jeg er i fleksjob 20 timer om ugen, men er bange for at jeg til sidst er nødt til at give op fordi jeg bliver syg af den økonomiske krise vi er i.
Svar
Jeg forstår godt, at den økonomiske situation tynger dig. Det er selvfølgelig derfor også vigtigt, at du/I får den fornødne vejledning i situationen.

Jeg er ikke klar over om du/I har søgt gældssanering, men vil i den sammenhæng henvise til denne besvarelse omkring betingelserne: http://www.scleroseforeningen.dk/Spoerg-eksperterne/Spoergsmaal/Advokat/Gld%20og%20gldssanering/2009-11-22-12559%2005%2029.aspx.

Som nævnt, er det vigtigt med en rådgivning og vejledning, der gør, at du/I har et budget, som gør det muligt at få nogenlunde ro om økonomien. Spekulationerne er jeg klar over at du har, derfor er rammer omkring økonomien også nødvendige, så du har mulighed for at magte dit fleksjob.