Gå til hovedindhold

Mod luft i maven

Spørgsmål

Jeg skriver til dig, fordi jeg i bladet "Hjemmet" har set at der bliver henvist til dig, i forbindelse med køb af grapefrugtkerneekstrat. Der skriver de, at du har sagt, at det er vigtig at tage et rent produkt, hvilket Biocidin fra Natur Energi skulle være.

Nu har jeg så lige været i en helsekostbutik, hvor de kontaktede Natur Energi, som siger at Biocidin er udgået.

Nu dpørger jeg så: Er der et andet mærke, du kan anbefale? I helsekostbutikken vidste de ikke om Citridal, som var det mærke de havde, var et rent produkt.

Kan du hjælpe?

Svar

Produkter der skal indtages, skal være forsynet med etikette, hvor man kan se om de er til indvortes brug eller tilsvarende hvis produktet ikke er det, kan det ikke benyttes til indtagelse.

Hvis du ønsker at anvende et produkt, for at få mindre luft i maven, er der andre muligheder end grapefrugtkerneekstrakt.

Der findes for eksempel et produkt, der hedder Dida fra NewNordic. Produktet indeholder: kardemomme, oregano, hvidløg, nellike, gurkemeje, kanelolie, pebermynteolie og kommenolie. Dagsdosis er 3 tabletter dagligt, som jeg vil foreslå delt over 3 gange. Husk at drikke et stort glas vand til.

I den sammenhæng er det en god ide også at spare meget på fødevarer, som giver dig luft i maven, for eksempel alkohol, søde drikke som saft og sodavand og andre søde sager - hvor vanskeligt det en kan være.

3 stk dagligt foreslås i 30 dage, derefter 1 stk dagligt. Mit råd er at du holder pause efter nogle måneder, for eksempel 2 eller 3 måneder.

Hvis du på nogen måde er i tvivl, om du kan benytte produktet i forhold til din situation i øvrigt, vil jeg foreslå dig at tale med egen læge, inden du beslutter dig.