Gå til hovedindhold

Hvad skal jeg gøre ved længerevarende ophold i USA

Spørgsmål

Jeg er en kvinde på 33 år, og fik min diagnose i oktober 2012, men har haft MS i en årrække forinden åbenbart. Jeg har forskellige symptomer som kommer og går, men er over halvdelen af tiden symptomfri. Jeg har ikke haft nogen nye attakker siden diagnosticeringen. 

Jeg læser en BA i Møbelkonservering, og skal som en del af skoleprogrammet i praktik i New York på the Metropolitan Museum of Art fra august til december i år. Jeg har ingen forsikring pt. Jeg har hørt, at de har skærpede regler hvad gælder forsikring i det hele taget i USA, og nu hvor jeg har fået MS, ved jeg ikke, hvordan jeg helt skal "gå til det". Hvordan er reglerne, og hvilket forsikringsselskab er mest samarbejdsvillig, hvad er mine rettigheder?

Svar

Du skal kontakte Europæiske Rejseforsikring eller Gouda Rejseforsikring, der har rejseforsikringsløsninger der passer til dit behov ved uddannelsen. Du kan også her forhøre dig ang. rejse og din sygdom, kravet for at kunne rejse er normalt, at man 2 måneder forinden afrejse har været i en god stabil fase.